Behandelmethoden

Body Contour Geldrop werkt met een team van geclassificeerde medewerkers en alleen volgens bewezen en verantwoorde behandelmethoden. Alleen op die wijze kunnen we u maximaal resultaat garanderen. Daarbij zijn onze behandelingen lichaamsvriendelijk en gebeuren deze op natuurlijke basis. Bovendien doet u de behandeling bij ons nooit alleen. Onze medewerkers vormen een stok achter de deur en motiveren u om de door u gestelde doelen te bewerkstelligen.

Na een uitgebreid intakegesprek bepalen we wat voor u de meest geschikte behandelmethode is. Uiteraard houden we daarbij rekening met uw persoonlijke wensen en eisen. We laten u uitgebreid zien hoe die behandelmethode er precies uit zal zien en hoe deze werkt. Op deze manier weet u exact wat u te wachten staat.

top^

Endermologie®

Hebt u last van cellulitis?
Of wilt u graag een strakker figuur?
Dan is Endermologie® dé oplossing voor u.
Met onze LPG-apparatuur is succes verzekerd.

Een natuurlijke oplossing voor cellulitis
Bijna geen enkele vrouw, slank of dik, jong of oud, ontkomt aan cellulitis. Body Contour biedt u de mogelijkheid hier iets aan te doen. Door gebruik te maken van een speciale techniek zorgen wij ervoor dat uw lichaam er beter, mooier en gezonder uit gaat zien.
Endermologie® is een mechanische massage voor het lichaam die als enige zijn effect op cellulitis wetenschappelijk bewezen heeft. De behandeling wordt uitgevoerd met technisch hoogwaardige apparatuur. De massage stimuleert de bloedsomloop en verbetert de veerkracht van het bindweefsel. Hierdoor kunnen afvalstoffen uw lichaam beter verlaten. Op een natuurlijke manier wordt uw huid verstevigd en worden vetophopingen verwijderd. Endermologie® maakt uw huid weer gezond, strak en sterk.
Tijdens de massage draagt u een pakje, dat gemaakt is van zeer elastische stof. Het handstuk met de massagerollers glijdt zodoende gemakkelijk over uw lichaam. De behandeling is ontspannend en pijnloos.

Wat kunt u verwachten?
Endermologie® is een veilige methode voor plaatselijk afslanken. Met Endermologie® worden uitstekende resultaten geboekt. De behandeling geeft de beste resultaten als u gelijktijdig gewicht verliest of op gewicht blijft. Als u afvalt, zorgt Endermologie® ervoor dat u op de juiste plaats afvalt. Dieet, intensieve lichaamsoefeningen, anti-cellulitiscrème en vermageringspillen geven veelal onvoldoende resultaat. Endermologie® is een goed werkend en betaalbaar alternatief. Het spreekt voor zich dat grote vetophopingen niet alleen met Endermologie® behandeld kunnen worden.

Wij adviseren u graag over de juiste behandelwijze die bij u persoonlijk past.

top^


Lift 6®

Hebt u moeite met rimpels in uw gezicht of andere verouderingsverschijnselen?
Met onze Lift 6®-apparatuur verzorgen wij een natuurlijke facelift.
Rimpels, lijnen en hangwangen behoren tot het verleden.

Dé revolutie op het gebied van verstevigende gelaatsbehandeling
Lift 6® is een gezichtsmassageapparaat waarmee een natuurlijke facelift gecreëerd kan worden. Lijnen, rimpels, hangwangen, kalkoennekjes en onderkinnen zijn daarmee verleden tijd.
Lift 6® is een exclusieve behandelmethode ontwikkeld door LPG-systems, de ontwikkelaar van de bekende Endormologie®. Het is het enige systeem ter wereld dat de elasticiteit van de huid herstelt.
De behandelingen zijn een soort krachttraining waardoor uw gezichtsspieren dikker worden. Zo ontstaat er meer volume onder uw huid en vervagen uw rimpels. Bovendien is er sprake van een betere doorbloeding en een betere aanvoer van zuurstof waardoor u een frisser uiterlijk krijgt.

Wat kunt u verwachten?
Lift 6® is een aangename behandelmethode die snelle en duurzame resultaten oplevert. Met deze methode zijn in onze salon al diverse tevreden resultaten geboekt.

Als u geïnteresseerd bent, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Wij kunnen u dan verder informeren over de nieuwe mogelijkheden binnen onze salon.

top^

VIP-Line

Hebt u last van slap weefsel?
Bent u graag een paar centimeter kwijt?
Met onze VIP-Line-apparatuur ziet u onmiddellijk resultaat.
Succes verzekerd.

Snel en gecontroleerd afvallen
Kunt u zich voorstellen dat er al na een behandeling van slechts 15 minuten sprake is van een meetbaar resultaat in de door u gewenste zone? En dat zonder de vorming van slap weefsel? Body Contour kan dit realiseren met VIP-Line, een methode die op uitgebreide schaal wordt toegepast in de medische wereld.
VIP-Line is een unieke en exclusieve methode om vet in spierweefsel om te zetten. Het is toepasbaar op uw gehele lichaam. Elektrische impulsen doen uw spieren gecontroleerd bewegen. Uw spiergroepen ontvangen specifieke boodschappen en worden gestimuleerd om bepaalde bewegingen uit te voeren die de vetstofwisseling en de spierspanning doen toenemen.

Wat kunt u verwachten?
VIP-Line maakt het mogelijk af te vallen op de exacte plaats die u heeft uitgekozen. U ziet onmiddellijk resultaat. Op onderstaande foto’s ziet u het bewijs van de unieke werking van dit systeem. Ook u kunt na enkele behandelingen dit resultaat behalen.

Wilt u meer informatie over VIP-Line? Wij informeren u graag hierover in een persoonlijk gesprek.

top^